LOCKMACHINES

Wil je je zelfgemaakte creaties een nog mooiere afwerking geven? Of werk je veel met rekbare stoffen? Dan is een lockmachine een must.
Deze machine snijdt de zijkanten netjes af en voorziet de rand van een prachtig ‘breisel’. Werk je met vier draden dan naai je ook direct. Vandaar dat je sweaters, leggings enz. in één keer kunt afwerken en naaien. Met een prachtig resultaat!

Het inrijgen van een lockmachine is iets meer werk dan bij een naaimachine, omdat je drie of vier draden gebruikt, maar verder vrij eenvoudig. En ga je voor echt makkelijk? Dan is er een lockmachine die zichzelf inrijgt door middel van lucht!

Wij verkopen diverse merken lockmachines. De machines staan klaar en mogen natuurlijk uitgeprobeerd worden. Twijfel je tussen meerdere machines? Wij laten je de verschillen zien (en soms zelfs horen ;). Een uitgebreide uitleg is bij ons normaal. En kom je er eenmaal thuis niet helemaal uit? Dan kom je gewoon terug en leggen we het nog een keer uit. Zo vaak als nodig is, geen enkel probleem, dat doen wij graag. Je koopt tenslotte een lockmachine om er goed mee te kunnen werken!

Uiteraard zit er ook garantie op de machine die je koopt. Minimaal 3 jaar. Dus is er iets aan de hand? Niks ingewikkelds met opsturen, gewoon even langskomen. Wordt allemaal bij ons in de winkel geregeld.