Wol 2018-09-08T13:24:32+00:00

Wol

Brei en haak garen

Op zoek naar mooie wol om te breien of te haken? Kom dan naar onze winkel! Wij hebben een uitgebreide collectie garen van o.a. de volgende merken: LangYarns, Borgo de’Pazzi, Phildar en Scheepjes.

Uiteraard hebben we ook breinaalden (o.a. KnitPro en Pony), haaknaalden (ook tunische), rondbrei-naalden, stekenhouders en toerentellers. Vulling en veiligheidsoogjes voor (knuffel)beestjes, mooie breipatronen, vrolijke haakboeken en punnikpopjes. En nog veel meer…

In de winkel kun je kijken, voelen, vergelijken en bestellen. En vind je het leuk om samen met andere creatievelingen te fröbelen? Sluit je dan aan bij de Brei & Haak Club! Op gezette tijden komen we bij elkaar om onder het genot van (onbeperkte 🙂 ) kopjes koffie/thee en wat lekkers creatief bezig te zijn. Ieder z’n eigen handwerkje, ideeën opdoen, van elkaar leren, gewoon gezellig!

>> Zet in je agenda: donderdag 27 september van 17.00 tot 19.30 uur de grote WOLPROEVERIJ. Voor iedereen die van wolletjes houdt!
Tijdens dit event presenteren we de nieuwe wol collectie herfst/winter 2018-2019. Trek iets aan of neem iets mee wat je zelf hebt gemaakt en ontvang 10% korting (ook op bestellingen). Klets met gelijkgestemden, probeer nieuwe wol uit en doe inspiratie op. Wij zorgen voor lekkere hapjes en drankjes 🙂

Voor de mooiste borduurmachines, scherpste prijzen en beste service koopt u bij Van Vliet Naaimachines