Wol

Brei en haak garen

De nieuwe LENTE / ZOMER collectie is binnen!! Deze collectie zit weer bomvol prachtige kleuren en materialen. Kom je gauw kijken en voelen?!

Op zoek naar mooie wol om te breien of te haken? Kom dan naar onze winkel! Wij hebben een uitgebreide collectie garen van o.a. de volgende merken: LangYarns, Borgo de’Pazzi, Phildar en Scheepjes.

Uiteraard hebben we ook breinaalden (o.a. KnitPro en Pony), haaknaalden (ook tunische), rondbrei-naalden, stekenhouders en toerentellers. Vulling en veiligheidsoogjes voor (knuffel)beestjes, mooie breipatronen, vrolijke haakboeken en punnikpopjes. En nog veel meer…

In de winkel kun je kijken, voelen, vergelijken en bestellen. En vind je het leuk om samen met andere creatievelingen te fröbelen? Sluit je dan aan bij de Brei & Haak Club! Op gezette tijden komen we bij elkaar om onder het genot van (onbeperkte 🙂 ) kopjes koffie/thee en wat lekkers creatief bezig te zijn. Ieder met z’n eigen handwerkje, ideeën opdoen, van elkaar leren, gewoon gezellig!

>> Zet in je agenda: vrijdag 21 februari, 28 februari, 20 maart en 24 april* van 13.00 tot 16.00 uur de Brei & Haak Club. Voor iedereen die gezellig samen wil fröbelen :).

*data onder voorbehoud.

Soft yarn, warm yarn
little ball of fluff
Happy yarn, pretty yarn
I can never have enough!