Workshops 2018-09-08T14:42:43+00:00

Workshops

Gezellig creatief bezig zijn

Vind jij het ook zo heerlijk om creatief bezig te zijn? Kom dan eens naar een van onze workshops! Iets moois maken, nieuwe vaardigheden leren of gewoon gezellig met andere creatieve geesten aan je eigen creatie werken. Het kan allemaal bij VanVlietNaaimachines!

Kijk hieronder of er binnenkort iets leuks voor je is. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Of vraag een workshop-op-maat aan. Om je in te schrijven voor een les / workshop, stuur je een mail naar vanvlietnaaimachines@gmail.com.

 • Naailes met Harriëtte
  Leren omgaan met de naaimachine, kleding maken (voor jezelf of de kids 🙂 ) of liever tassen en accessoires naaien? Je leert wat jij wil tijdens deze naailessen. Doordat we werken in kleine groepen (max. 6 personen), is er ruimte voor individuele begeleiding en uitleg. Je werkt op je eigen naaimachine, zodat je deze snel onder de knie hebt en ook thuis aan de slag kunt.

  Tijden: woensdag van 10.00 tot 12.00 uur / donderdag van 10.00 tot 12.00 uur*
  Kosten: 60 euro per maand
  >>> INTRODUCTIEKORTING: 3 maanden voor 150 euro*

  *De lessen starten bij voldoende aanmeldingen. De introductiekorting is geldig tot december 2018.

 • Hobby Borduur Dagen met Bea Demmers
  Dit jaar verzorgt Bea Demmers (Stitch at Home) drie verschillende Hobby Borduur Dagen! Doe mee en ontdek (nieuwe) mogelijkheden met je borduurmachine en maak een prachtig werkstuk. Een Hobby Borduur Dag is inclusief lekkere lunch!

  Tijden: donderdagen 4 oktober, 1 november en 13 december / vrijdagen 5 oktober, 2 november en 14 december van 10.00 tot 16.00 uur
  Kosten: 80 per dag
  >>> INTRODUCTIEKORTING: 3 dagen voor 50 euro per dag

 • Brei & Haak Club
  Hou jij ook zo van breien, haken, punniken en fröbelen? En vind je het gezellig om dit samen met andere creatieve geesten te doen? Kom dan bij de Brei & Haak Club! Ontmoet creatieve vrienden, kom op nieuwe ideeën en leer van elkaar. Wij zorgen voor onbeperkte kopjes koffie/thee en wat lekkers, jij brengt je handwerkje en gezellige zelf mee.

  Tijden: vrijdag 12 oktober / 16 november / 21 december van 13.00 t0t 16.00 uur
  Kosten: 5 euro per middag

 • Sokken breien
  De nieuwste trend: zelfgebreide sokken! Ze zien er leuk uit en zitten heerlijk. Denk jij: dat is toch veel te moeilijk? Doe dan mee met de driedelige workshop Sokken breien. Voor iedereen, van beginner tot doorgewinterde breier (je moet wel kunnen breien!), van simpele sok tot ingebreide kniekous. In drie lessen leer jij op jouw niveau een sokken breien.

  Tijden: woensdag 7, 14 en 21 november van 13.00 tot 15.00 uur
  Kosten: 25 euro voor drie lessen

Voor de mooiste borduurmachines, scherpste prijzen en beste service koopt u bij Van Vliet Naaimachines