Workshops

Gezellig creatief bezig zijn

Vind jij het ook zo heerlijk om creatief bezig te zijn? Kom dan eens naar een van onze workshops! Iets moois maken, nieuwe vaardigheden leren of gewoon gezellig met andere creatieve geesten aan je eigen creatie werken. Het kan allemaal bij VanVlietNaaimachines!

Kijk hieronder of er binnenkort iets leuks voor je is. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Of vraag een workshop-op-maat aan. Om je in te schrijven voor een les / workshop, stuur je een mail naar vanvlietnaaimachines@gmail.com of bel je naar de winkel (076) 521 68 27.

 • Louise jurk naaien 
  Kyrsten van atelier Kyrewiet geeft bij ons de workshop Louise jurk naaien! In één dag maak je een super hippe overslagjurk. Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en inclusief lekkere lunch. Meer info lees je hier.

  Datum: 27 maart
  Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
  Kosten: € 75

 • Help, ik heb een lockmachine!
  Leer omgaan met je eigen lockmachine, zodat je voortaan precies weet hoe je in moet rijgen en welke opties dit apparaat heeft. Anya Hollander legt het allemaal uit in deze workshop.

  Datum: dinsdag 3 maart
  Tijd: van 13.30 tot 16.30 uur
  Kosten: 50 euro inclusief werkboek

 • Naailes met Harriëtte
  Leren omgaan met de naaimachine, kleding maken (voor jezelf of de kids) of liever tassen en accessoires naaien? Je leert wat jij wil tijdens deze naailessen. Doordat we werken in kleine groepen (max. 6 personen), is er ruimte voor individuele begeleiding en uitleg. Je werkt op je eigen naaimachine, zodat je deze snel onder de knie hebt en ook thuis aan de slag kunt.

  Nieuw: dinsdagAVOND van 19.00 tot 21.00 uur
  Data: woensdag / donderdag
  Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur
  Kosten: 60 euro per maand

 • Brei & Haak Club
  Hou jij ook zo van breien, haken, punniken en fröbelen? En vind je het gezellig om dit samen met andere creatieve geesten te doen? Kom dan bij de Brei & Haak Club! Ontmoet creatieve vrienden, kom op nieuwe ideeën en leer van elkaar. Wij zorgen voor onbeperkte kopjes koffie/thee en wat lekkers, jij brengt je handwerkje en gezellige zelf mee.

  Data: vrijdag 21 + 28 februari, 20 maart en 24 april*
  Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur
  Kosten: 5 euro per middag

  *data onder voorbehoud, houd de site en facebook in de gaten.

 • Brother PEdesign (software)
  Wil jij de (basis)mogelijkheden van dit software programma voor de borduurmachine onder de knie krijgen? Doe dan mee met deze basiscursus. Meer info lees je hier.

  Data: VOL >>> nieuwe data volgen binnenkort!
  Tijd: Je kunt je alvast vrijblijvend opgeven
  Kosten: …

 • Brother PEdesign (software)
  Wil jij de (basis)mogelijkheden van dit software programma voor de borduurmachine onder de knie krijgen? Doe dan mee met deze basiscursus. Meer info lees je hier.

  Data: VOL >>> nieuwe data volgen binnenkort!
  Tijd: Je kunt je alvast vrijblijvend opgeven
  Kosten: …

You can’t use up creativity.
The more you use, the more you have.
Oscar Wilde