Workshops

Gezellig creatief bezig zijn

Vind jij het ook zo heerlijk om creatief bezig te zijn? Kom dan eens naar een van onze workshops! Iets moois maken, nieuwe vaardigheden leren of gewoon gezellig met andere creatieve geesten aan je eigen creatie werken. Het kan allemaal bij VanVlietNaaimachines!

Kijk hieronder of er binnenkort iets leuks voor je is. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Of vraag een workshop-op-maat aan. Om je in te schrijven voor een les / workshop, stuur je een mail naar vanvlietnaaimachines@gmail.com of bel je naar de winkel (076) 521 68 27.

 • Help, ik heb een lockmachine!
  Leer omgaan met je eigen lockmachine, zodat je voortaan precies weet hoe je in moet rijgen en welke opties dit apparaat heeft. Anya Hollander legt het allemaal uit in deze workshop.

  Datum: vrijdag 21 augustus
  Tijd: van 09.30 tot 13.00 uur
  Kosten: 50 euro inclusief werkboek

 • Brei & Haak Club
  Hou jij ook zo van breien, haken, punniken en fröbelen? En vind je het gezellig om dit samen met andere creatieve geesten te doen? Kom dan bij de Brei & Haak Club! Ontmoet creatieve vrienden, kom op nieuwe ideeën en leer van elkaar. Wij zorgen voor onbeperkte kopjes koffie/thee en wat lekkers, jij brengt je handwerkje en gezellige zelf mee.

  Data: i.v.m. de corona-regels verplicht AANMELDEN > 31 juli
  Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur
  Kosten: 5 euro per middag

 • Brother PEdesign (software)
  Wil jij de (basis)mogelijkheden van dit software programma voor de borduurmachine goed onder de knie krijgen? Doe dan mee met deze basiscursus met Ingrid Weygers.

  Data: 29 aug, 5 sept, 12 sept, 17 okt, 24 okt, 31 okt, 14 nov en 21 nov
  Tijd: van 09.30 tot 12.00 uur OF van 13.00 tot 15.30 uur
  Kosten: € 175 voor 8 lessen

You can’t use up creativity.
The more you use, the more you have.
Oscar Wilde