Workshops 2018-11-30T16:10:37+00:00

Workshops

Gezellig creatief bezig zijn

Vind jij het ook zo heerlijk om creatief bezig te zijn? Kom dan eens naar een van onze workshops! Iets moois maken, nieuwe vaardigheden leren of gewoon gezellig met andere creatieve geesten aan je eigen creatie werken. Het kan allemaal bij VanVlietNaaimachines!

Kijk hieronder of er binnenkort iets leuks voor je is. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Of vraag een workshop-op-maat aan. Om je in te schrijven voor een les / workshop, stuur je een mail naar vanvlietnaaimachines@gmail.com.

 • Fair Isle breien
  Altijd al willen leren hoe je dat doet, zo mooi inbreien? Kom dan naar de workshop Fair Isle breien met Judith! Om het Fair Isle breien te leren, maak je een toffe polswarmer. Daarbij leer je verschillende technieken (o.a. continental breien en rekbaar afkanten). De workshop is INCLUSIEF voldoende wol om 3 polswarmers te breien (Borgo de’Pazzi), een patroon, een rondbreinaald (KnitPro), een haaknaald en kopjes koffie/thee met wat lekkers.

  Tijden: zaterdag 8 december van 10.00 tot 13.00 uur
  Kosten: 37,50 euro

 • Naailes met Harriëtte
  Leren omgaan met de naaimachine, kleding maken (voor jezelf of de kids 🙂 ) of liever tassen en accessoires naaien? Je leert wat jij wil tijdens deze naailessen. Doordat we werken in kleine groepen (max. 6 personen), is er ruimte voor individuele begeleiding en uitleg. Je werkt op je eigen naaimachine, zodat je deze snel onder de knie hebt en ook thuis aan de slag kunt.

  Tijden: woensdag van 10.00 tot 12.00 uur / donderdag van 10.00 tot 12.00 uur*
  Kosten: 60 euro per maand
  >>> INTRODUCTIEKORTING: 3 maanden voor 150 euro*

  *De lessen starten bij voldoende aanmeldingen. De introductiekorting is geldig tot december 2018.

 • Brei & Haak Club
  Hou jij ook zo van breien, haken, punniken en fröbelen? En vind je het gezellig om dit samen met andere creatieve geesten te doen? Kom dan bij de Brei & Haak Club! Ontmoet creatieve vrienden, kom op nieuwe ideeën en leer van elkaar. Wij zorgen voor onbeperkte kopjes koffie/thee en wat lekkers, jij brengt je handwerkje en gezellige zelf mee.

  Tijden: vrijdag 12 oktober / 9 november / 16 november / 7 december / 21 december* van 13.00 tot 16.00 uur
  Kosten: 5 euro per middag

  *data onder voorbehoud, houd de site en facebook in de gaten.

 • Hobby Borduur Dagen met Bea Demmers >>> VOL!
  Dit jaar verzorgt Bea Demmers (Stitch at Home) drie verschillende Hobby Borduur Dagen! Doe mee en ontdek (nieuwe) mogelijkheden met je borduurmachine en maak een prachtig werkstuk. Een Hobby Borduur Dag is inclusief lekkere lunch!

  Tijden: donderdagen 4 oktober, 1 november en 13 december / vrijdagen 5 oktober, 2 november en 14 december van 10.00 tot 16.00 uur
  Kosten: 80 per dag
  >>> INTRODUCTIEKORTING: 3 dagen voor 50 euro per dag

  NIEUWE DATA 2019 VOLGEN Z.S.M.!!! Meld je alvast vrijblijvend aan.

 • Sokken breien >>> VOL!
  De nieuwste trend: zelfgebreide sokken! Ze zien er leuk uit en zitten heerlijk. Denk jij: dat is toch veel te moeilijk? Doe dan mee met de driedelige workshop Sokken breien. Voor iedereen, van beginner tot doorgewinterde breier (je moet wel kunnen breien!), van simpele sok tot ingebreide kniekous. In drie lessen leer jij op jouw niveau een sokken breien.

  Tijden: woensdag 7, 14 en 21 november van 13.00 tot 15.00 uur
  Kosten: 25 euro voor drie lessen

You can’t use up creativity.
The more you use, the more you have.
Oscar Wilde