Workshops 2018-06-22T09:59:58+00:00

Workshops

CreAtelier Doe ‘t lekker zelf

Met z’n tweeën, een groep vriendinnen, de hele familie of al je collega’s. Het is gewoon gezellig om samen iets creatiefs te ondernemen!En dat kan bij CreAtelier Doe ‘t lekker zelf :).

Workshops

Je kunt kiezen uit een aantal ‘vaste’ workshops, maar met eigen inbreng (bijvoorbeeld op thema) kunnen we ook een hoop. Je bent tenslotte creatief of niet ;). Als je dus eigen ideeën hebt, schroom dan niet om contact op te nemen. De workshops zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers. Vanaf twee personen kun je al een workshop volgen! Wil je met meer dan tien personen komen? Neem dan even contact op.

Kinderfeestjes

Wil je eens wat anders doen dan zwemmen of een speurtocht? Houd dan je kinderfeestje bij CreAtelier Doe ‘t lekker zelf! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes creatief aan de slag en aan het eind van het feest gaat iedereen naar huis met z’n eigen creatie. Kan het nog leuker?
Uiteraard zorgen wij voor verfrissende drankjes en fijne snacks voor tijdens het fröbelen.

Je kunt kiezen uit de volgende feestjes:

  • Maak je eigen tas
  • Pimp een tas
  • Naai je eigen rok
  • Naai je eigen tuniek
  • Maak een (gekke, leuke, vrolijke, griezelige, …) knuffel
  • Eigen idee…

Een creatief feestje kan vanaf 4 personen, duurt +/- 2,5 uur en is inclusief een leuk cadeautje voor de Jarige Jet.
Wil je met meer dan acht personen komen? Neem dan even contact op. Voor meer info, mogelijkheden en / of een offerte-op-maat, klik je hier.

Voor de mooiste borduurmachines, scherpste prijzen en beste service koopt u bij Van Vliet Naaimachines