Workshops2019-04-03T12:54:43+00:00

Workshops

Gezellig creatief bezig zijn

Vind jij het ook zo heerlijk om creatief bezig te zijn? Kom dan eens naar een van onze workshops! Iets moois maken, nieuwe vaardigheden leren of gewoon gezellig met andere creatieve geesten aan je eigen creatie werken. Het kan allemaal bij VanVlietNaaimachines!

Kijk hieronder of er binnenkort iets leuks voor je is. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Of vraag een workshop-op-maat aan. Om je in te schrijven voor een les / workshop, stuur je een mail naar vanvlietnaaimachines@gmail.com of bel je naar de winkel (076) 521 68 27.

 • Help, ik heb een lockmachine NIEUWE DATUM!!!
  Leer omgaan met je eigen lockmachine, zodat je voortaan precies weet hoe je in moet rijgen en welke opties dit apparaat heeft. Anya Hollander legt het allemaal uit in deze workshop. Meer info lees je hier: workshop_info_lockmachine

  DATUM: DINSDAG 21 MEI
  Tijd: van 13.30 tot 16.30 uur
  Kosten: 45 euro inclusief werkboek

 • Naailes met Harriëtte
  Leren omgaan met de naaimachine, kleding maken (voor jezelf of de kids  ) of liever tassen en accessoires naaien? Je leert wat jij wil tijdens deze naailessen. Doordat we werken in kleine groepen (max. 6 personen), is er ruimte voor individuele begeleiding en uitleg. Je werkt op je eigen naaimachine, zodat je deze snel onder de knie hebt en ook thuis aan de slag kunt.

  Data: woensdag / donderdag / nieuw: DINSDAG
  Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur
  Kosten: 60 euro per maand

 • Brei & Haak Club
  Hou jij ook zo van breien, haken, punniken en fröbelen? En vind je het gezellig om dit samen met andere creatieve geesten te doen? Kom dan bij de Brei & Haak Club! Ontmoet creatieve vrienden, kom op nieuwe ideeën en leer van elkaar. Wij zorgen voor onbeperkte kopjes koffie/thee en wat lekkers, jij brengt je handwerkje en gezellige zelf mee.

  Data: vrijdag 5 april en vrijdag 12 april*
  Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur
  Kosten: 5 euro per middag

  *data onder voorbehoud, houd de site en facebook in de gaten.

 • Hobby Borduur Dagen met Bea Demmers
  Na de zomer start er weer een nieuwe reeks Hobby Borduur Dagen met Bea Demmers (Stitch at Home). Gezellig met andere borduursters op je borduurmachine aan de slag met exclusieve patronen van Bea. Een Hobby Borduur Dag is INCLUSIEF lekkere lunch!
  >>> Geef je nu alvast vrijblijvend op en blijf op de hoogte van nieuwe data en projecten!

  Data: … na de zomer

 • PE Design PHOTOSTITCH
  Tijdens deze workshop leer je hoe je de Photostitch functie van Brother borduurmachine-software PE Design gebruikt. Foto’s omzetten in borduurpatronen, hoe leuk is dat?! Meer info lees je hier: workshop_info_photostitch

  Datum: zaterdag 30 maart
  Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur
  Kosten: 25 euro inclusief werkboek

You can’t use up creativity.
The more you use, the more you have.
Oscar Wilde